Maak kennis met evelijn

Ik ben Evelijn van den Bersselaar, de persoon achter EvelijnsStudio. Ik ben geboren en getogen in het mooie Tilburg en woon samen met mijn man en 2 kinderen in het gebied rondom de Piushaven, waar we het erg naar ons zin hebben.

Het liefst ben ik in onze woning bezig met nieuwe kleuren voor op de muren. En altijd opzoek naar inspiratie waardoor ik nieuwe ideeën opdoe voor ons huis. Ik heb een zwak voor mooie accessoires, maar ook voor gave posters die een ruimte gelijk een andere sfeer geven, nieuwe kussens op de bank, leuke spulletjes voor op de kamers van de kinderen etc. Mijn man had al een paar keer geopperd om dit voor anderen te gaan doen. En ergens is het ook altijd mijn grootste wens geweest. Maar waar moest ik dan beginnen?

In 2022 ben ik de opleiding ‘Interieur Styling’ aan de interieur Academie gestart. Hier zat ik zo op mijn plek. Ik haalde zoveel energie en voldoening uit het uitvoeren van de opdrachten dat ik besloot mijn baan op te zeggen. Ik heb ruim 15 jaar voor een modeketen gewerkt als Visual Merchandiser. Een baan die altijd goed bij me paste omdat ik er veel van mijn creativiteit en perfectionisme in kwijt kon. Maar na zoveel jaren mij ook niet meer genoeg uitdaging gaf.

Begin 2023 startte ik EvelijnsStudio. Een behoorlijke uitdaging want weer de vraag, waar moet ik dan beginnen? Het antwoord was eigenlijk heel simpel, gewoon doen!

EvelijnsStudio staat voor eenvoud. Zoals de naam al zegt, de studio van Evelijn, geen poespas. Zo sta ik ook in het leven en dit werkt ook door in mijn interieuradviezen. De basis zal altijd in harmonie zijn, en kloppend door het eenvoud. Door daar items aan toe te voegen ontstaat er een sfeer die jij als klant graag wil voelen in jouw woning. Ik ben een gevoelsmens en een beelddenker, dit zorgt ervoor dat ik haarfijn kan aanvoelen wat voor mensen ik voor me heb en de sfeer die ik wil neerzetten in jouw woning al bijna kan voelen. In het beginstadium van een interieurontwerp zie ik al voor me hoe het gaat worden, en daar werk ik naartoe in mijn ontwerp.
Evelijn van den bersselaar

Waar heb jij behoefte aan?

Hoe groot of klein jouw woonvraag ook is, ik denk en kijk graag met je mee en maak graag een interieurontwerp op maat.

Ik bied daarvoor verschillende pakketten aan.

Ik kijk uit naar een fijne samenwerking!