Interieurontwerp

Hoe groot of klein jouw woonvraag ook is, ik denk en kijk graag met je mee en maak graag een interieurontwerp op maat.
Ik bied verschillende pakketten aan. Over welk pakket wil je meer weten?

Kort & Krachtig

Voor specifieke interieurvragen

Wat is dit?

Een kort interieuradvies voor woonvragen met betrekking tot; kleurgebruik, materialen (denk aan raambekleding, wandafwerking, vloer etc.), sfeer aanbrengen in de woning.

Voor wie?

Jij hebt een specifieke interieurvraag. Je weet wat je mooi vindt maar niet hoe je dit het beste kunt toepassen in jouw bestaande interieur. Jij en je partner komen er samen niet uit want jullie smaken liggen te ver uiteen. Je vindt het fijn dat er iemand met je meekijkt en denkt en jou de juiste handvatten aanreikt zodat je zelf verder kunt.

BAsis interieurontwerp

Voor een uitstekende basis

Wat is dit?

Een uitgebreid interieuradvies waar de basis helemaal klopt, vanuit daar wordt het plan verder uitgewerkt. Denk aan passende meubels die perfect passen in de ruimte, en daarbij horende accessoires die het plaatje helemaal compleet maken.

Voor wie?

Ga jij verhuizen? Heb jij genoeg van je interieur dat niet past bij je smaak en wil je het helemaal anders doen? Hebben jij en je partner totaal uiteenlopende interieurwensen?

Compleet interieurontwerp

Een compleet plan van A tot Z

Wat is dit?

Een interieurontwerp van A tot Z, het grote geheel. Eerst wordt er kritisch gekeken naar de basis en vanuit daar wordt stap voor stap toegewerkt naar het complete plaatje

Voor wie?

Je gaat verhuizen naar een nieuwe woning, wellicht een nieuwbouwwoning. Je wil je woning of een gedeelte daarvan renoveren. Je wil van “scratch on” alles aanpakken, maar waar begin je? Heb je bijvoorbeeld elementen in je woning die je wil behouden maar wel op een manier dat het past bij ‘het grote geheel’?

Maatwerk

Geheel naar jouw wensen

Voor wie?

Wil je een bureau over de gehele breedte van je werkkamer? Heb je een mooi meubel gezien dat niet past binnen de afmetingen van jouw woning? Heb jij onhandige hoeken in huis, een schuin dak op zolder bijvoorbeeld, waar de ruimte onbenut blijft? 

Wil je een hoge wand of ruimte optimaal benutten of heb je veel behoefte aan extra opbergruimte en wil je dat zo efficiënt mogelijk indelen? Denk aan speelgoed of huishoudelijke artikelen achter deuren, of extra opbergruimte voor je kleding of sportartikelen.

Mis jij jouw interieur oplossing?

Een sfeervol interieur, waar jij je gelukkig voelt? 
Heb je ideeën in je hoofd, maar weet je niet waar te beginnen? 
Wil je de ruimtes in jouw woning optimaal benutten?